SELSKAB & FEST

Hele året rundt er der plads og rum til de store begivenheder på Pension Kildegaard. Barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage og begravelse. Dog holder vi ikke selskaber i pensionatsæsonen fra Sankt Hans og 8 uger frem.

I Salen er der plads til selskaber på op til 80 personer, og fordi der er mulighed for at overnatte på stedet er Pension Kildegaard et sted hvor der holdes nogle anderledes fester. Det er dog kun muligt at have op til 50 overnattende.

Enhver årstid har sine specialiteter, og vi vil gerne komme med menuforslag, der retter sig ind efter, hvad der er godt og smagfuldt netop nu.

Mange vælger at slutte festen næste dag med morgenbuffet. Der er både mulighed for at leje alle værelser eller lade sine gæster booke og afregne individuelt.

Vi havde en fuldstændigt fantastisk bryllupsfest på Kildegaard. Vi valgte Kildegaard fordi alle vores gæster kunne overnatte og fordi stedet emmer af charme og autenticitet og ligger i Tisvildeleje tæt på både byen og vandet. Efter vielsen checkede gæsterne ind og fik lidt ost og pølse at spise og lidt at drikke. Nogle gik en tur i byen, andre badede og nogle hyggede sig sammen i gården i solen. Bryllupskagen serveret i gården, hvor gæsterne spiste og drak champagne til lyden af live jazz. Maden blev serveret kl. 18 og overgik al forventning. Det var friske og gode råvarer. Masser af smag og gode sammensætninger (og nok af det). Kl. 23.59 dansede vi brudevals og gæsterne festede til langt ud på natten. Dagen efter var nogle oppe og morgenbade. Vi åbnede gaver og alle fik serveret lækker morgenmad med hjemmebagte boller og alt hvad man kunne ønske sig til. Det var en helt speciel oplevelse som vi husker tilbage på med stor glæde - vi kunne ikke have ønsket os mere.
— Sarah Hammeken og Jacob Mchangama