KURSUS

Pension Kildegaard er et lille kursussted. Mindre end en times kørsel fra København – så tæt på – og alligevel føles det tilpas langt væk. Kildegaard har de ideelle omgivelser for et kursus tæt ved station, skov og strand.

Pension Kildegaard er ikke større, end at I kan leje det hele og være jer selv. Vi har to plenumlokaler og flere grupperum. Oftest vil der kun være ét kursushold ad gangen på Kildegaard. Det giver større fleksibilitet for det enkelte kursushold, når der ikke er andre at tage hensyn til.

Pension Kildegaard har i alt 24 værelser fordelt på Hovedbygningen og Stalden. De fleste af vores værelser er dobbeltrum, og nogle er 3 sengs rum. Der er altså plads til kursushold med op til 40-45 personer hvis i er indstillede på at dele værelser.

Vi hjælper gerne med at formidle kontakt til lokale udbydere af aktiviteter, udflugter og lignende. Det kan være frokost serveret på stranden, en guidet tur med krimiforfatteren Poul Arnedal gennem Tibirke Lunde på cykel, en natte ekspedition til Wieth-Knudsens observatorium i Tibirke,  en gang rundbold på plænen, morgen yoga, vinterbadning/saunagus, havkajak undervisning eller også en gang velvære med massage. Vi har også ind i mellem mulighed for at tilbyde teambuilding i køkkenet, hvor I hjælper til med at forberede aftenens menu.

Med et højt ambitionsniveau i køkkenet og med teknisk udstyr i kursuslokalerne i form af projektor, lydanlæg, whiteboard, flipover tilbyder vi muligheden for at afholde et vellykket kursus.  

Efter at have besøgt flere gode badehoteller på nordkysten, stødte jeg helt tilfældigt på Kildegaard, der ligger godt gemt i Tisvildeleje. Jeg faldt for stedets kombination af professionelt køkken og høflig selvbetjening i baren, når timerne blev små.

Kildegaard er et af de steder, hvor du bliver en del af stemningen, og hvor dit besøg betyder noget for helheden. Hvis du giver lidt, får du meget. Det bliver aldrig sterilt, og altid en oplevelse.

Tak!
— Øjvind Hesselager, redaktør