KØKKEN

Enhver årstid har sine specialiteter, og vi laver menuer, der retter sig ind efter, hvad der er godt netop nu. Maden er baseret på gode, friske råvarer, og vi fokuserer på det smagfulde i hver enkelt måltid.

Pensionat køkken & Spisetider om sommeren

Vores pensionatkøkken har åben hver dag fra Sankt Hans og 9 uger frem. Pensionærer har mulighed for at tilmelde sig middagsmaden inden kl. 11. 

Vi serverer ikke frokost om sommeren

Efter kl 12.00 åbner vi for reservation af borde for udefrakommende (hvis vi har pladser ledige). Vi tager imod bordbestilling på tlf. 48707153

Middagsmad: Hver dag i Spisesalen fra kl. 18.30-20.30

Menu uge 32 / 2017

Mandag d. 7. august
Skært oksekød (Butchers Steak) nye dild kartofler, bagte rodfrugter, sovs og grøn salat med mormor dressing
kr. 135,00 / Børn kr. 75,00 / udefra: kr. 160,00

Tirsdag d. 8. august
Krebinetter, nye kartofler, syltede rødbeder og sommergrønt
kr. 135,00 / Børn kr. 75,00 / udefra: kr. 160,00

Onsdag d. 9. august
Sommer Buffet: Kød, fisk, muslinger, suppe, forskellige salater, og friskbagte flutes.
kr. 150,00 / Børn 85,00 / udefra: kr. 175,00

Torsdag d. 10. august
Tarteletter med høns i asparges, nye kartofler, syltede rødbeder og sommergrønt
kr. 135,00 / Børn 75,00, udefra: kr. 160,00

Fredag d. 11. august
Lammeculotte, grillet spidskål, kraftig glace, nye kartofler og friske urter
ell. Økologisk unghane, grillet spidskål, blanquet sauce, nye kartofler og friske urter
kr. 135,00 / Børn 75,00, udefra: kr. 160,00

Lørdag d. 12. august

RESTAURANTEN ER LUKKET PGA PRIVAT SELSKAB

Søndag d. 13. august
Grillbuffet & levende musik med Jazz sangerinden Katja Prudinsky og hendes band.
Vi hygger i Gårdhaven. Vi griller fisk, skaldyr, kød og grønt.
Hertil alskens salater og friskbagt brød.
Pris kr. 250,00 / Børn kr. 175,00 Udefra kr. 295,00

Sommerdesserter kr. 50,00 pr stk

Hver dag (m. forbehold) kan vi tilbyde følgende desserter

Creme Brulé med vanilie parfait og friske bær

Panna Cotta med rabarber og vanilie parfait

Gateau Marcel med vanilie parfait og jordbær

Hjemmelavet Koldskål med Jordbær

Hjemmelavet vanilieparfait med friske bær

Vegetar:

Spørg i køkkenet hvad dagens vegetar ret er.

Allergener:

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale